Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dew Point 74ml

5.990 Ft
Erősség
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Dew Point
Egységár: 5.990,00 Ft/db

Amikor a bőr túl száraz, bizonyos  testhelyzetek megtartása sokkal nehezebbé válik, mert a bőr a tapadás helyett csúszik. A Dew Point pont a megfelelő olajmentes nedvességet nyújtja, elősegítve a rúdhoz való tapadást.

Szállítási díj: 1.000 Ft
Várható szállítás: 2022. január 19.

Leírás

DEW POINT POLE –BODY GRIP

 

A Dew Point Pole Classic spray 3 különböző tapadási minőségben érhető el.

 

Hogyan válasszam ki a számomra megfelelő terméket?

A termékek az általuk adott plusz nedvesség alapján lettek elnevezve. A light adja a legkevesebbet, még az ultra a legtöbbet. A hatást a környezet páratartalma is befolyásolja.

 

A „Light”nagyon párás környezetben vagy nem túl száraz bőrhöz ajánlott.  

A „Medium” párás vagy változó környezetben az átlagosnál szárazabb bőrhöz ajánlott.

Az „Ultra” száraz környezetben száraz bőrhöz, vagy átlagosan párás környezetben nagyon száraz bőrhöz ajánlott.

 

Sok felhasználó kétféle formulát is alkalmaz, például egyet télen, amikor az idő szárazabb, és egy másikat nyáron, amikor a levegő párásabb, illetve különbséget tehetünk otthoni és versenykörülmények közötti felhasználás alapján is.

 

Hogyan működik a Dew Point?

Amikor a bőr túl száraz, bizonyos  testhelyzetek megtartása sokkal nehezebbé válik, mert a bőr a tapadás helyett csúszik. A Dew Point pont a megfelelő olajmentes nedvességet nyújtja, elősegítve a rúdhoz való tapadást.

 

Miben különbözik a Dew Point más tapadás elősegítőktől?

Elsőször is a Dew Point-ot az egész testre való használatra terveztük, nem csak a kézre. Másodszor is ez egy nedvesítő, így nem kell többet választani a száraz bőr és a rúd között. Harmadszor más érzetet nyújt, mint a többi termék, nem poros, nem piszkol, és nem ragadós. Megfelelő, hogy kényelmesen lehessen akár forogni is, de mindeközben elég tapadást nyújt, hogy ne akarj tovább nélküle élni.

 

Hogyan használjam a Dew Point-ot?

A használata rendkívül egyszerű. Csak fújjuk a kívánt testrészre, dörzsöljük el a bőrön és hagyjuk megszáradni (kb 30-60 másodperc a környezeti párától függően) és már élvezhetjük is a hatását a rúdon.  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!