Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Új térdvédő család a QueenPoleWear-től
2019. 11. 11. 11:00:50 RúdsportBolt
Új térdvédő család a QueenPoleWear-től

Exotic rajongók figyelem!

A QueenPoleWear új térdédői, akár harisnyatartóval elérhetőek webshopunkban és raktárról a boltban. Amennyiben nem vagy biztos a méretben, az üzletben fel is tudod próbálni a termékeket!

Promees Pántruhák kínálatunkban
2019. 11. 11. 11:00:07 RúdSportbolt
Promees Pántruhák kínálatunkban
Az Exotic pole kedvelői mostantól megtalálhatják kínálatunkban a Lengyel Promees gyártó különleges pántruháit, testhámokat, harisnyatartókat, melyek kiemelik a nőiességet, különleges megjelenést biztosítanak.
Megújult webshopunk
2019. 11. 11. 10:58:17 RúdSportBolt
Megújult webshopunk

Kedves Érdeklődők!

A már több mint 10 éve működő webshopunk mára elavult, egy teljesen új honlapot készítettünk. Az eddig regisztrált felhasználokat kérjük regisztráljanak újra, mivel a fejlesztés során a regisztációs adatokat nem tudtuk átemelni. Megértésüket előre is köszönjük

ShowGirls egyedi verseny és fellépőruhák
2019. 11. 11. 10:59:19 RúdSportBolt
ShowGirls egyedi verseny és fellépőruhák
Vállaljuk egyedi légtorna veseny és fellépő ruhák elkészítését. Aki ismeri a ShowGirls márkanevet, és a ruhák készítőjét Nagy Évát, tudja hogy számunkra a minőség és az egyedi megjelenés a legfontosabb. A verseny és fellépő ruhákat személyes, vagy digitális kozultáció után Éva tervezi, és egyedi igények alapján méretre készíti. Minden ruhából egy darab készül.