Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mighty Grip

A Mighty Grip piacvezető vállalkozás a rúdsport védőeszközökgyártásában. Az amerikai székhelyű cég a rúdsport világversenyek fő szponzora.  Termékei között megtalálhatóak többféle sportághoz alkalmazható magnéziák, kesztyűk, és egyéb egyéb védőeszközök.   

A Mighty Grip kesztyűk többféle kialakításban és színben elérhetők. A rúdsporthoz a megfelelő fogáshoz az ujjvég nélküli kesztyű ajánlott. Ebből a típusból kétféle kivitel létezik, a tapadós (TACK), melynek a belső oldala fényes lakk felületű anyagból készül, így segítve a rúdhoz való tapadást. A gyakorlatok végzése során kevésbé csúszik a kéz, könnyebb a pozíciót tartani gyakorlás közben. A másik kivitel a nem tapadós (NON TACK) változat, itt a kesztyű belső oldala natúr bőrből készül, elősegítendő a csúszást. Mindkét típus más fajta gyakorlatok elvégzéséhez nyújt segítséget. XS, S, M, L és XL méretben készül, fekete, hot pink, baby pink, és fehér színben. Babakék színben igény szerint elérhető.

A Mighty Grip felkar védők tapadós kialakításban érhetek el, fekete színben XS, S, M és L méretben. A tapadós lakk felületű anyag csíkokban van az elasztikus karvédőre helyezve. Bicepsz tájékon hordható, segít az  karral való erős szorítással járó mozdulatok tanulásakor és gyakorlásakor.

A Migthy Grip comb és térdvédők elérhetők tapadós kialakításban típustól függően XS, S, M, L, XL méretben. Nagy segítséget nyújtanak mászáshoz, illetve combbal, vagy térddel tartott mozdulatok gyakorlásakor.

A Migthy Grip bokavédők kétféle kialakításban érhetők el. Mind mezítláb használathoz, mind lábbeli használat mellett is van lehetőség a bokavédők viseletére típustól függően. Mászáshoz és lábfejjel tartott mozdulatok gyakorlásához ideális. Mindkét típus tapadós csíkokkal ellátva, típustól függően XS, S, M, L és XL méretben.  A lábbelivel való gyakorláshoz ajánlott bokavédő egy a lábbeli talpa alatt áthúzott pántot is tartalmaz, mely segít, hogy a cipő le ne csússzon a lábról.
 

A Mighty Grip kesztyűk, felkar, comb, térd és bokavédők mikroperforáltak, ezáltal szellőznek, az izzadságot elvezetik. Használatukkal tanulás és gyakorlás közben sok fájdalomtól és hámsérüléstől óvhatjuk meg magunkat, valamint segítenek megelőzni az izomhúzódásokat, és ínhüvelygyulladást. Az eszközök használata mellett is felelősségteljesen, körültekintően és a legnagyobb óvatossággal végezzük a gyakorlatokat.

 

 

Rendezés: